Головна Аналітика 4 головні причині отримати знак якості виробникам харчових продуктів від компанii «Укрсепросервіс»

Четвер, 17 червня 2021, 14:33

На сьогоднішній день правильне харчування, як і в цілому здоров'я, для багатьох людей знаходяться на першому місці. І пов'язано це з багатьма факторами, адже сучасний світ має безліч різноманітних технологій, підприємств, через які забруднюється навколишнє середовище, а це згубно впливає на здоров'я людини.

Звичайно ж, в першу чергу це позначається на виборі продуктів, яких на сьогоднішній день також існує неймовірно величезна кількість. Але багато хто почав ретельніше вибирати собі продукцію, оскільки, на жаль, існує досить багато виробників, які виготовляють не найкорисніші товари, додають туди різноманітні речовини, які згубно впливають на здоров'я.

Так що зараз для більшості людей при виборі головним критерієм є безпосередньо знак якості, завдяки якому вони можуть бути впевнені в безпечності продукції, в тому, що там немає ніяких шкідливих речовин і тільки натуральний склад. Тому все більша кількість виробників починають перевіряти свої товари і продукти, адже таким чином можна забезпечити собі нормальне виробництво і хороший попит.

Саме для цього й існують технічні регламенти та оцінка відповідності. Оцінка відповідності продукції проводиться безпосередньо у відповідності з технічними регламентами. І в цьому випадку, якщо ваші вироби, продукти і багато іншого відповідають таким стандартам, Ви можете отримати знак якості, який також може бути зі знаком СЕ. Але, якщо ви до сих пір не скористалися даною процедурою, саме час зробити це, адже так ви отримаєте багато переваг. Детальніше: https://ucps.com.ua/.

оцінка відповідності продукції від ucps.com.ua

4 головні причині отримати знак якості

  • По-перше, це дозволить вам поліпшити товарообіг, оскільки люди з більшою довірою ставляться безпосередньо до тих продуктів, які мають знак якості.

  • По-друге, також у вас не виникне жодних проблем з різноманітними перевірками. Адже для цього необхідно мати певні сертифікати та декларації, особливо які будуть підтверджувати відповідність усім нормам. Тому такі перевірки не викличуть ніяких проблем.

  • По-третє, ви зможете співпрацювати з зарубіжними партнерами, які здебільшого віддають перевагу тим виробникам і компаніям, які перевіряють свої вироби і можуть підтвердити це за допомогою різних документів і сертифікатів.

  • Крім цього, також у вас в принципі не буде ніяких проблем з реалізацією продуктів як на внутрішньому, так і на зарубіжному ринках, поскільки у вас будуть всі декларації.

А якщо Ви не знаєте, як отримати такі сертифікати, тоді саме час звернутись до «Укрсепросервіс», де на Вас чекають фахівці з великим досвідом роботи та значним спектром послуг, адже Вони розробляють технічні умови та систему менеджменту, проводять санітарно-епідеміологічні експертизи, підтверджують оцінку відповідності та видають сертифікати з відзнакою СЕ.