Головна Практика Європейського суду з прав людини Робота в Польщі для сімейних пар, жінок, чоловіків

Субота, 18 листопада 2017, 08:30

Дуже актуальним останнім часом став пошук роботи за кордоном. Таке працевлаштування має цілий ряд переваг:

‒ хороша оплата праці;

‒ перспективи з подальшим працевлаштуванням;

‒ просування на вищі посади;

‒ більше можливостей подорожувати по ЄС.

Звичайно, основним стимулом працювати в ЄС є все-таки хороша заробітна плата. В основному, люди обирають працевлаштування в Польщі, адже не потрібно далеко їхати, та й порозумітися з роботодавцями, які говорять польською, набагато легше.

Навіть працюючи на найпростішій роботі в Польщі на заводі, фабриці ви зможете отримувати десь в три чи чотири рази більше, ніж на такій самій посаді на батьківщині. Велика перевага - якщо вам необхідна робота в Польщі для сімейних пар, вам без проблем зможуть підшукати такий варіант. Це може бути не тільки робота в Польщі на фабриці, а й багато інших варіантів. Ми зупинимося також на вакансіях, які пропонують і для чоловіків, і для жінок. Мова йтиме про легальну роботу.

Вакансії для жінок, чоловіків, сімейних пар

Робота в Польщі на заводіПропозиції для чоловіків. В основному для чоловіків найкраще підходить робота на польських заводах, фабриках, на будівництві, на складах. У кадровій агенції Віза Про для вас зможуть підібрати хорошу вакансію на роботу в Польщу, якою ви будете повністю задоволені. Оплата зазвичай пропонується погодинна – орієнтовно по 10 зл/год., хоча це залежить від складності виконуваних робіт. Хоча деякі види робіт в Польщі на фабриці залежать від виробітку.

Пропозиції для жінок. Від роботодавців надходить чимало вакансій для жінок. Ви можете влаштуватися прибиральницею, швачкою, поваром, хатньою робітницею. Все це вакансії без знання мови. Якщо ж ви знаєте польську, то можете працювати медсестрою, нянею, фармацевтом, тренером, займати інші посади. Якщо ж ви цікавитеся роботою в Польщі для сімейних пар, для вас можуть запропонувати ряд інших вакансій.

Пропозиції для сімейних пар. Дуже зручно та більш безпечно їхати працювати за кордон не самому, а зі своїм чоловіком або дружиною удвох. Тому якщо вас цікавить робота в Польщі для сімейних пар, таких вакансій теж знайдеться чимало. Для вас може дуже добре підійти робота на фабриці в Польщі, робота в готелі, у сільському господарстві, на м’ясокомбінаті, на парниках. Різноманітних вакансій доволі багато. Залишається лише обрати найкращий варіант.

Працевлаштування

Потрібно пам’ятати, що офіційна праця в ЄС потребує відкриття робочої візи в Польщу. Це може бути робота в Польщі на заводі або в будь-якому іншому місці. Ви можете обрати й місто, де хочете працювати по контракту: у Вроцлаві, Гдині, Торуні, Глівіце, Кошалині або іншому місті. Саме у кадровій агенції вам допоможуть підібрати хорошу вакансію, що відповідатиме вашим запитам.